дом Култура Стоянка Мутафова с „Добър вечер, столетие мое!“ в Шумен

Стоянка Мутафова с „Добър вечер, столетие мое!“ в Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: facebook

Тази вечер голямата Стоянка Мутафова ще излезе на шуменска сцена, за да представи биографичната си книга „Добър вечер, столетие мое!“. Събитието ще започне в 19.00 часа в голямата зала на офис-сградата на „Телепол“, намираща се на бул. „Ришки проход“ 193. Входът е свободен и всеки, който желае ще може да закупи книгата, да получи личен автограф от авторката Мария Грубешлиева-Муки и Стоянка Мутафова, и да се снима с тях. На 400 страници в изданието са събрани спомените на самата Стоянка и разкази на много от близките й хора – нейни колеги и приятели. Така се е оформил динамичният разказ за един пълноценен живот, посветен на изкуството, с който читателят ще се забавлява, но и ще разсъждава. Открито, без преструвки, Стоянка разказва за себе си с чувство за хумор и малко тъга, а Муки-дъщерята на Стоянка Мутафова понякога дава контра тезата – както се случва и в живота им.
Събитието се осъществява с генералното спонсорство на Телепол ЕООД и със съдействието на LM SI group и мебелна къща „ЯВОР“.
Стоянка Мутафова играе в над 90 театрални постановки. Популярна с ролите си във филмови и телевизионни продукции като „Големанов“, „Вражалец“, „Милионерът“, „Новогодишна шега“, „Топло“, „Любимец 13“, „Кит“ и др. Известни нейни сценични партньори са покойните вече велики актьори Георги Калоянчев, Георги Парцалев, Апостол Карамитев, Невена Коканова.
Обичаната от поколения българи Стоянка Мутафова отпразнува 96-тия си рожден ден на 2 февруари 2018 г.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОтстраниха ел. авариите в Нови пазар и Каспичан, все още има населени места без ток
Следваща статияРЗИ: Водата на 7 от 11 проверени чешми в Шуменско, не е годна за пиене

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here