дом Общество Стефан Данаилов е в изкуствена кома, състоянието му е тежко

Стефан Данаилов е в изкуствена кома, състоянието му е тежко

0
ДЯЛ

Емблемата на българското кино Стефан Данаилов е поставен в изкуствена кома. Това се е наложило заради затруднения с дишането, съобщи Нова телевизия.
Данаилов е бил приет по спешност във Военномедицинска академия миналата седмица. Според източници на Нова телевизия той е събирал вода в белите дробове и се е налагало да му се направи пункция.
Големият актьор страда от паркинсон, високо кръвно и сърдечни проблеми.
„Стотици хора се обаждат, обезпокоени от новината, че Стефан е изпаднал в кома. От седмица съм в непрекъснат контакт с лекарите от ВМА и знам, че те правят всичко възможно. Благодарим им. За съжаление състоянието му е тежко. Моля се от все сърце да се справи. Ламбо, дръж се, миличък. В този труден момент сме до теб и те обичаме.“, написа тази вечер лидерът на БСП Корнелия Нинова във Фейсбук страницата си.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУчителка от Шумен сред финалистите на конкурса Teaching Alpha 2019
Следваща статияПоредният топъл ден

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here