дом Общество Старши комисар Ялчън Расим: Нека поводите за професионално самочувствие бъдат повече!

Старши комисар Ялчън Расим: Нека поводите за професионално самочувствие бъдат повече!

1
ДЯЛ

Уважаеми колеги!

На този ден ние честваме празника на професията, на която сме се посветили, професия, изискваща изключителна всеотдайност, дисциплина, смелост и хуманизъм.
Когато влагаш сили и енергия в името на спокойствието и сигурността на гражданите, получаваш ценната признателност и благодарност на цялото общество.
С ежедневната си дейност, защитавайки правата и интересите на гражданите, всички ние, служителите на МВР, съзнаваме, че животът и безопасността на другите зависят от нашия професионализъм и гражданска доблест.
Oтправям към Вас, към служителите на ръководените от Вас управления и техните семейства най-сърдечни и искрени поздрави по случай професионалния празник на Министерството на вътрешните работи 5-ти юли !
Бъдете живи и здрави! Нека поводите за професионално самочувствие бъдат повече и
да продължим да работим заедно за спокойствието и сигурността на хората!

Ст. комисар Ялчън Расим
Директор ОДМВР- Шумен

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПолицаи ритаха футбол, играха волейбол и стреляха по случай професионалния си празник (снимки)
Следваща статияКъсо съединение унищожи трафопост

1 коментар

  1. Честит празник на всички служители на МВР! Да сте живи и здрави, и никога не забравяйте, че трябва да служите на хората! Но си търсете и правата!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here