дом Общество Стартира специализирана полицейска операция по безопасност на движението

Стартира специализирана полицейска операция по безопасност на движението

0
ДЯЛ

Специализирана полицейска операция по безопасност на движението „Скорост“ ще се проведе от 10 до 16 юли. Нарушенията, свързани с превишаване на максимално разрешената скорост, са считани като най-сериозната причина за тежки пътно-транспортни произшествия по пътищата. През 2019 година заради шофиране с несъобразена скорост на територията на област Шумен са настъпили 44 тежки катастрофи с 9 загинали и 50 ранени, а за първото шестмесечие на 2020 година са възникнали 25 тежки произшествия, при които са загинали 6 човека и са ранени – 28.
Разпоредената полицейска акция цели засилен контрол за подобряване на пътно-транспортната обстановка и ограничаване на предпоставките за възникване на тежки пътни инциденти. Освен за спазване на скоростните режими, водачите ще бъдат проверявани за правоспособност, употреба на алкохол или наркотични вещества, използване на обезопасителни колани.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШофьор подкара „Ауди“ след употреба на алкохол
Следваща статияДо 16.30 часа днес ще работи сектор „Български документи за самоличност“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here