дом Общество Стартира мащабен проект за ремонт на пътната инфраструктура в община Каолиново

Стартира мащабен проект за ремонт на пътната инфраструктура в община Каолиново

0
ДЯЛ

В община Каолиново започна реализацията на мащабен проект за реконструкция и рехабилитация на част от пътната инфраструктура.
Целта е подобряване състоянието и експлоатационните качества на пътя, осигуряване на комфорт и безопасност при пътуване, съобщиха от местната администрация.
В село Средковец вече се ремонтира отсечката от разклона за Пристое към Гусла. 4 км е дължината на участъка. Реновирането е по проект от Програмата за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г., съфинансиран от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони.
Ще бъде запазена съществуващата конструкция, но ще бъдат извършени ремонтни дейности при необходимост в участъците с мрежовидни повърхнини. Предвидено е и технологично фрезоване и полагане на двупластово асфалтово покритие.
Според експерти от Общината, подобренията и модернизацията на техническата и социална инфраструктура е от значение за увеличаване на инвестициите в района.
Снимката е илюстративна.
Снимка: Pixabay.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПромяна в движението по ул. „Кирил и Методий“
Следваща статияСлед сигнал на съседи: Откриха мъртъв мъж в дома му в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here