дом Общество Стартира кампания в помощ на децата от Домовете в Каспичан и Велики...

Стартира кампания в помощ на децата от Домовете в Каспичан и Велики Преслав

0
ДЯЛ

В Шумен стартира благотворителна кампания за деца настанени в ЦНСТ „Слънце” Каспичан и Дома във Велики Преслав. По данни на двете институции децата имат нужда от основни консумативи, които младежи от Шумен се заемат да набавят, като подарък за предстоящите Коледни празници. В Дома във Велики Преслав към този момент са настанени 21 момчета на възраст от 8 до 18 години и 11 момичета на възраст от 11 до 21 години. Децата в ЦНСТ „Слънце” Каспичан са на възраст от 3 до 16 години. Нуждите и на двата центъра са следните:
– хранителни продукти: олио, сирене, кашкавал, плодове и др.;
– детска козметика – паста за зъби, душ гел, шампоан;
– памперси 5-6 размер;
– детско спално бельо за единично легло – чаршаф, плик, калъфка, олекотени завивки, одеяла, възглавници. Може и употребявани, стига да са в добро състояние.
– хавлиени кърпи;
– образователни игри, книжки, моливи за оцветяване, всякакви детски и юношески книги – художествена литература, списания, енциклопедии, занимателни книжки и учебни помагала;
-играчки;
-дрехи.
Всеки, който желае да помогне може да занесе даренията в Кафе”Бавария” в кв. „Добруджа” или да се свърже с организаторите на тяхната Фейсбук страница Децата от Домовете в Каспичан и Преслав имат нужда от нас. Даренията трябва да са с прикачено описание на предоставените продукти. Крайният срок е 15-ти декември.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПочитаме паметта на Света Великомъченица Варвара
Следваща статияСъветът на експертите: Как да изберем прясна риба за празничната софра

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here