дом Спорт Сребро за отбор по баскетбол от Велики Преслав

Сребро за отбор по баскетбол от Велики Преслав

0
ДЯЛ

Със сребърен медал от XXIV Държавни игри на малките селища в град Дългопол се завърна отборът по баскетбол – момичета до 14 години от Велики Преслав. Те достигнаха до финал и се състезаваха с момичетата от Перущица в оспорван двубой.
„Сребърното отличие има изключителна стойност за нашите спортисти. Трудът им беше възнаграден. Това че, те не можаха да тренират за състезанието в Спортната зала у нас, заради пропаднала подова настилка, при това ремонтирана, без съмнение си каза думата”, заяви за 24shumen.com ръководителят на отбора Станислав Йорданов.
Според него проведените тренировки във Велики Преслав при крайно лоши условия за участия в състезания на този и други отбори „не трогва управляващите, които продължават да нехаят”.
На фона на тези условия постигнатото е спортен подвиг. Оценявам го, смята Йорданов.
Все пак момичетата започнали четвъртата част с пет точки преднина срещу противниковия отбор, но умората не им позволила да победят.
Йорданов е трогнат от поведението на кмета на Перущица, който в продължение на три дни бил неотлъчно с баскетболистките и ги подкрепял при всяка изява.
24-тото издание на игрите от 5 до 22 юли се провежда под патронажа на министъра на младежта и спорта Красен Кралев. Тази година участие са заявили 850 състезатели – юноши и девойки от цялата страна в различни видове спорт.
Домакин на състезанието е Община Дългопол, а организатор Българската асоциация за селски спорт.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВолен Сидеров е отстранен от председателското място в ПГ „Обединени патриоти“
Следваща статияВъзпитаници на Детски център „ Многоточие“ на гости в полицията

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here