дом Общество Спират временно движението заради Мемориал „Валерий Великов“

Спират временно движението заради Мемориал „Валерий Великов“

0
ДЯЛ

До 16.30 часа днес ще бъде спряно движението на автомобили по улица „Раковски”, от улица “Райна Княгиня” до входа на „Шуменско пиво”.
Тренировката започва в 9.30 часа.
Стартът на състезанието е в 11 часа. Екипажите ще преминат три пъти по трасето с дължина 3 350 метра.
Автомобилите тръгват от входа на Пивовара и финишират на 700 метра след вила „Пазачница“.
Също до 16.30 часа днес ще бъде затворен за движение и пътят за Стария град от портала на “Шуменско пиво“ до вила „Пазачница”. Обходният маршрут за село Новосел е по път Е70.
Забранява се движението и по пътя от “Гроба на курсистите” до Стария град и от прекия път за Новосел от кръстовището до Стария град към Шумен.
На три обособени паркинга зрителите могат да оставят автомобилите си. Това са крайнатадясна лента на северното платно на булевард „Симеон Велики“ след Томбул джамия, местността „Хижата“, по пътя към „Гроба на курсистите“ към финала на състезанието.
Автобусната спирка в този участък се закрива временно днес до 16.30 часа.
Снимка: Ханко Юриев
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОблачно с валежи
Следваща статияПразник за малки и големи организира РЗИ с кампанията „Седмица на здравето“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here