дом Общество Спират водата в райони на Шумен заради ремонт на водопровод

Спират водата в райони на Шумен заради ремонт на водопровод

0
ДЯЛ

Част от Шумен утре ще остане без вода. Това съобщиха от ВиК в града. Временното прекъсване се налага поради ремонт на водопровод на бул. „Ришки проход“.
Утре от 8.30 часа до 16.00 часа ще бъде спряно водоподаването в района на кв. „Еверест“ и района на средна зона, включително: кв. „Херсон“, кв. „Добруджа“, кв. „Тракия“, района на централна градска част, района на кооперативен пазар, района източно МБАЛ, района източно от ул. „Софийско шосе“. В района на бул. ”Ришки проход” в участъка от бул. ”Мадара” до ул. ”Съединение”, на бул. ”Мадара” в участъка от бул. ”Ришки проход” до ул. ”Вл.въстание” и ул.”Добруджа”.
Водоподаването ще бъде възстановено до 21.00 часа.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВътрешни проблеми в НПСД провалили брифинга на коалицията „Местан, Тахир и Исмаилов“?
Следваща статияВ Западна Европа питат наши гурбетчии лекуват ли кайсиевите ядки рак

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here