дом Криминале Спипаха 19-годишен с „чай за пушене“, друг се разходи с марихуана в...

Спипаха 19-годишен с „чай за пушене“, друг се разходи с марихуана в джоба

0
ДЯЛ
Снимката е илюстративна

Двама младежи на 19 и 22 години са задържани за притежание на наркотици, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
19-годишен шуменец е задържан за притежание на наркотични вещества. Около 22.00 часа на 18 април на бул. “Симеон Велики“ пред кооперативния пазар е извършена полицейска проверка на местен жител. В него е намерена увита в хартия зеленикава тревна маса, която по негови данни е „чай за пушене“. Иззета е и предстои да бъде изследвана лабораторно.
19-годишният шуменец е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. 
За притежание на наркотични вещества в петък е бил задържан и 22-годишен от Велики Преслав. Проверката била извършена в село Царев брод около 15.30 часа на 16 април. По време на претърсване, извършено в обитаван от него имот е намерена и иззета поставена в плик кутия със суха листна тревна маса с тегло около 6 гр. По данни на 22-годишяният това е марихуана. Ще бъде изследвана. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.
По двата случая са образувани досъдебни производства.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСпасиха от опожаряване 500 декара смесена гора край Риш
Следваща статия„Комарджия“ осъмна в ареста, псувал, обиждал, повредил и кола

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here