дом Криминале Спипаха 1 500 литра незаконен алкохол във Велики Преслав

Спипаха 1 500 литра незаконен алкохол във Велики Преслав

0
ДЯЛ

Близо 1 500 л. наливен алкохол без бандерол са намерени в частен имот на 43-годишен мъж Велики Преслав
Акцизната стока е иззета от след извършена проверка от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ към ОДМВР – Шумен.
43-годишния мъж попаднал в полезрението на служители от Икономическа полиция преди известно време. Полицейските служители влезли в дирите му и в хода на предприети оперативни действия било извършено претърсване в частен имот във Велики Преслав. В хода на проверката началото на седмицата, извършена съвместно със служители на Митническо бюро- Шумен в имот, обитаван от Р.Д. били намерени 1377 л. алкохол без бандерол. Още 67л. от акцизната стока са намерени от друг адрес в града. Алкохолът бил бутилиран в пластмасови туби с вместимост между 10 и 11 литра.
Щетата за бюджета на установеното количество е на стойност около 6 500 лева. Незаконно притежавания алкохол с вид на ракия бил иззет.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНАП погна земеделците, 120 милиона лева доход от субсидии не са декларирани
Следваща статияДенят в BG: Арестуваха алкохолния бос Миню Стайков и още 10 човека по разследване за данъчни измами

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here