дом Криминале Спипаха шуменка да краде ток, 34-годишен задигна моторен фурогез

Спипаха шуменка да краде ток, 34-годишен задигна моторен фурогез

0
ДЯЛ
24shumen.com

Неправомерно присъединяване към електроразпределителната мрежа било установено от полицейски служители след проверка в частен имот на ул. “Пловдив“ в Шумен. Незаконното прикачване към мрежата било осъществено с помощта на ел. проводник. По този начин употребената в дома на 20-годишната жена не се отчитала правилно.
Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 234 В от НК.

Полицейски служители на РУ- Нови пазар получили вчера по обяд сигнал, че за времето от 12:10 до 12:30 часа от строителен обект в село Вълнари била извършена кражба на моторен фугорез. При проведените бързи действия криминалисти установили извършителя- 34-годишен от гр. Две могили. Работата по документиране на престъплението продължава.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБългарите категорични: Майонеза „Краси“ е любима марка, неслучайно е в Гинес!
Следваща статияИззеха незаконни оръжия и боеприпаси в Смядово и Вълнари

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here