дом Криминале Спипаха четирима младежи с „чай за пушене“

Спипаха четирима младежи с „чай за пушене“

0
ДЯЛ
Илюстративна

„Чай за пушене“ е открит при обиск на четирима в Шумен през уикенда. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.
Около 19.30 часа на 11 април, на бул.“Велики Преслав“ в Шумен била извършена полицейска проверка на 20-годишен местен жител и 19-годишна шуменка. При последвал личен обиск в младежа е намерена угарка от саморъчно свита цигара и около 3 грама зеленикава суха маса, свита на две в станиол и фолио. В 19-годишната е намерено полиетиленово пликче с около грам суха тревна маса. По техни данни намерените и иззети вещества са „чай за пушене“. Съдържанието им ще бъде изследвано в лаборатория. Задържани са за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.
Около 00.20 часа на 12 април на кръстовище, образувано от улиците „Кирил и Методий“ и „Васил Друмев“ в Шумен полицейски служители извършили проверка на 19-годишен от село Капитан Петко. При извършен личен обиск в него било намерено пликче с около един грам суха тревна маса, която по думите му е „чай за пушене“. Иззетото вещество ще бъде изследвано лабораторно.
Десет минути по-късно на ул.“Отец Паисий“ в Шумен била извършена проверка с последвал личен обиск на 25-годишен местен жител. В него било намерено хартиено пликче с около един грам суха тревна маса, която по данните му е „чай за пушене“. Предстои съдържанието да бъде изследвано. Задържан е за срок до 24 часа в РУ- Шумен.
По трите случая са образувани досъдебни производства.
Снимката е илюстративна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШофьор с 1,98 промила въртя волана по улиците на Нови пазар
Следваща статияЗадържаха шуменка и сина й за кражба на дамска чанта в Бургас

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here