дом Криминале Спипаха четирима младежи с наркотици (снимки)

Спипаха четирима младежи с наркотици (снимки)

0
ДЯЛ

Криминалисти от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ към областната дирекция в Шумен задържаха четирима за държане на наркотични вещества. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в града.
Около 16.00 часа на 30 май полицейски служители извършвали обход в града и проверявали дали има струпване на хора на местата за отдих. Забелязали водач на лек автомобил „Ауди А 5“ с шуменска регистрация, който имал съмнително поведение. На площад “Войн“ го спрели за проверка. В автомобила, освен 21-годишния мъж, който го управлявал, пътували 18-годишен, 21-годишна и 16-годишно момиче, всички от Шумен. Били видимо притеснени. Извършено било претърсване в автомобила.

В жабката е намерена кутия от цигари с около 3 грама суха листна тревна маса, в джоб на дясната врата било открито около един грам бяло прахообразно вещество.

Други три полиетиленови топчета с бяло прахообразно вещество, поставени в плик били намерени до капачката на резервоара. По данни на водача иззетите вещества са „амфетамини“ и „марихуана“.
Четиримата са задържани за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. Случаят е докладван в РП- Шумен. Работата по образуваното досъдебно производство за държане на наркотични вещества без надлежно разрешително продължава.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменец седна надрусан зад волана, озова се в ареста
Следваща статияБорисов обяви разхлабване на мерките, отварят заведенията на открито

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here