дом Общество Спипаха рецидивиста, избягал от сградата на полицията в Разград

Спипаха рецидивиста, избягал от сградата на полицията в Разград

0
ДЯЛ

Снощи около 22.00 часа обявеният за общодържавно издирване Емил Великов, който избяга от сградата на ОД на МВР в Разград, е бил задържан между селата Острово и Брестовене по време на специализирана операция по установяването му на ОД на МВР. Полицейски служители разпознали издирвания и го задържали. Това съобщиха от Апелативна прокуратура – Варна.
Днес Районната прокуратура в Разград ще внесе искане в Разградския районен съд за вземане на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на Великов.
Припомняме, че 28-годишният Емил е обвиняем и за кражба в условията на опасен рецидив и теглене на пари от чужда дебитна карта. Осъждан е многократно.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМая Манолова ще се срещне с противниците на завода за пелети в „Дивдядово“
Следваща статия150 възрастни във Велики Преслав – без лични асистенти по новия закон

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here