дом Криминале Спипаха двама пияни и един надрусан зад волана

Спипаха двама пияни и един надрусан зад волана

0
ДЯЛ

Двама водачи са установени да шофират след употреба на алкохол, един след употреба на наркотични вещества през последните 24 часа, съобщават от ОД на МВР-Шумен. Около 02.15 часа в петък за проверка на ул.“Алеко Константинов“ бил спрян водач на лек автомобил „Фолксваген Крафтер“ с шуменска регистрация. Зад волана бил 32-годишен жител на село Тодор Икономово. При теста за шофиране след употреба на наркотични вещества била отчетена положителна на метамфетамин проба. Д.А. бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. За извършено престъпление по чл. 343 „Б“ ал. 3 от НК е образувано бързо производство.
Около 16.30 часа в четвъртък на ул.“Братя Миладинови“ в Нови пазар била извършена проверка на водач на лек автомобил Фолксваген с варненска регистрация. Зад волана бил М.С./50г./ от село Орлова могила. Тестван бил с дрегер, отчетени са 2,08 промила алкохол в издишания въздух. Водачът не е дал кръвна проба за анализ. Задържан бил за срок до 24 часа в РУ- Нови пазар. Образувано е бързо производство за шофиране след употреба на алкохол с концентрация над 1,2 промила.
В 21.35 часа на ул.“Кирил и Методий“ във Велики Преслав била извършена проверка на водач на лек автомобил Фолксваген с шуменска регистрация. Д.Д./50г./ от село Имренчево бил във видимо нетрезво състояние. Тестът с дрегер отчел 2,18 промила алкохол. Отказал да даде кръвна проба за анализ. Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление във Велики Преслав. За извършено престъпление по чл. 343 Б ал. 1 от НК е образувано бързо производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНа село: Един къта насипен тютюн без бандерол, друг краде ток
Следваща статияАгресивни младежи замеряха патрулка с камъни и скъсаха униформена риза на полицай

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here