дом Криминале Спипаха двама пияни зад волана, единият с 1,55 промила

Спипаха двама пияни зад волана, единият с 1,55 промила

0
ДЯЛ

В петък е установен водач да управлява автомобил след употреба на алкохол, констатирана с техническо средство алкотест дрегер, с концентрация 1,33 промила. Полицейски служители от РУ- Нови пазар осъществявали контрол по спазване на Закона за движение по пътищата в малките населени места. Около 19.20 часа в село Войвода за проверка бил спрян водач на лек автомобил „Форд КА“ . Зад волана бил Р.Ф./23г./ от същото село. Изяснено било, че е употребил алкохол. За извършено престъпление по чл. 343 „Б“ ал. 1 от НК е образувано бързо производство.
В събота около 19.30 часа в село Трем, при извършена проверка от полицейски служители е установен водач, който управлява лек автомобил „Фолксваген Пасат“ след употреба на алкохол с концентрация 1,55 промила. Срещу лицето М.М /74г./ от село Боян е образувано бързо производство за извършено престъпления по чл.343 „Б“ ат НК.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНеизвестен „накичи“ автомобила си с чужди табели
Следваща статияРазкриха непълнолетен автоджамбазин, задигнал две коли в Шуменско

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here