дом Криминале Спипаха двама младежи от Шумен с амфетамин

Спипаха двама младежи от Шумен с амфетамин

0
ДЯЛ

Около 17.20 часа в петък полицейски екип от „Охрана на обществения ред“ в РУ- Шумен извършили проверка на 20-годишна жена и 20-годишен мъж, които били в градинката на пл.“Гривица“ в града. След полицейската проверка последвал личен обиск по време на който в 20-годишния шуменец било намерено около 2,5 грама бяло прахообразно вещество, а в 20-годишната шуменка около един грам бяло вещество. При направения полеви наркотест веществото реагирало на амфетамин.
Двамата са задържани за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен за притежание на наркотични вещества. За извършено престъпление по чл. 354 А ал. 3 от НК е образувано досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДвама нарушиха домашната карантина, единият отишъл да сменя документите си
Следваща статияПиян и с отнета книжка подкара неизправна технически и с различни табели кола

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here