дом Култура Спектакъл от героични епоси от 12 държави със световна премиера в Шумен

Спектакъл от героични епоси от 12 държави със световна премиера в Шумен

0
ДЯЛ

„Епопея на забравените“ от Иван Вазов е вдъхновила режисьора Радостин Найденов, родом от Шумен, да създаде постановка, в която 12 актьори от различни националности, обединени в театралната трупа „SilverFish“, представят популярен героичен епос от своята държава.
На 16 и 17 октомври от 19.00 часа в салона на театъра ще прозвучат текстове, разиграни от актьори от България, Литва, Перу, Унгария, Уелс, Норвегия, Португалия, Гана, Китай, Япония, Чехия и Англия.
Шуменският театър е първият, който подава ръка на Радостин Найденов.
Предстои спектакълът „Епопея на забравените“ да се играе в няколко театъра в Лондон, както и да гостува на родните държави на актьорите от трупата.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБорислав Михайлов подаде оставка
Следваща статияБорисов в Шумен: Изборите ще минат, но християни и мюсюлмани ще продължат да живеят заедно

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here