дом Общество Спасиха три малки бързолета в Шумен

Спасиха три малки бързолета в Шумен

0
ДЯЛ

Три малки черни бързолетчета бяха донесени днес в РИОСВ-Шумен. Те са намерени на ул. „Северна“ в града. Тоа съобщиха от Екоинспекцията в града.
Пернатите нямат видими външни наранявания, но са все още много малки и в невъзможност да летят. Едното от птичетата е с установен проблем на дясното крило, но в добро общо състояние. С тях, за повече от седмица, спасените и донесени в Екоинспекцията от добросъвестни граждани птици, стават общо десет. Експертите от „Биоразнообразие“ се грижиха за седем ювенилни (малки) екземпляри от видовете – Черен бързолет, Градска лястовица и Червеногърба сврачка. Всички те са транспортирани в Спасителния център за диви животни „Стара Загора“ за доотглеждане, откъдето информираха, че всички птици са добре, като лястовичките вече се намират в естествена среда сред природата.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Джакпот“ на шуменска сцена за първи път в епидемична ситуация
Следваща статияНовост: Шуменската библиотека с устройство за изкуствено зрение

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here