дом Общество Социалистите се стягат за протест против увеличената цена на водата в сесийна...

Социалистите се стягат за протест против увеличената цена на водата в сесийна зала

0
ДЯЛ

Протестните действия против увеличената вода на цената на водата, продължават на 21 декември, гласи съобщение на пресцентъра на БСП-Шумен, изпратено до медиите.
Утре в зала 363 в сградата на Общината, от 9.00 часа, ще се проведе и последната за годината сесия на местния разпоредителен орган.
Припомняме, че на 15 декември стотици граждани излязоха пред Областна управа и сградата на Общината в Шумен, за да протестират срещу увеличението на водата. Хората призоваха за спиране на плащанията към водния оператор и настояха за незабавни мерки. Гражданите недоволстват, че от чешмите тече ръжда и цели райони редовно остават без живителната течност, затова не разбират какво налага увеличението и защо с днешна дата трябва да поемат разходи, които инвеститорът отдавна би трябвало да е направил, за да ограничи загубите на вода и да направи подобрения във водоснабдяването.
С ново решение от 19 декември, шуменци ще плащат 3,298 лева за кубик вода, което е намаление с по-малко от 3 ст. от исканата цена от 3,32 лв.
Снимка: Архив на 24shumen.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияГорските стражари задържаха 2 автомобила, 3 каруци и 7,2 кубика дърва
Следваща статияЗверска катастрофа край „Лавена” (снимки)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here