дом Общество Собственикът на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев е заразен с коронавирус

Собственикът на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев е заразен с коронавирус

0
ДЯЛ

Собственикът на „Лудогорец“ и председател на КРИБ Крил Домусчиев е заразен с COVID-19. Днес той е публикувал съобщение на стената си във Фейсбук В него се казва:
Скъпи приятели, след първоначален отрицателен тест за COVID-19, но почувствано последващо неразположение, направих последващ тест, който се оказа положителен. Спазвайки всички наложени изисквания за карантина, съм изолиран и в момента се лекувам. Благодаря на здравните специалисти, които полагат грижи за мен! Вярвам, че скоро ще бъда здрав и ще съм отново с Вас! Пазете се, спазвайте всички правила, но не се страхувайте! Ще преборим и този вирус.
Снимка: Личен архив
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСпират екскурзиите в страната и чужбина до 13 април
Следваща статияБанско под пълна карантина!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here