дом Общество Сменят шефа на МБАЛ-Шумен, постът поема д-р Димитър Костов?

Сменят шефа на МБАЛ-Шумен, постът поема д-р Димитър Костов?

0
ДЯЛ

До този момент в Община Шумен няма информация ще бъде ли сменен сегашният управител на Многопрофилната болница за активно лечение в града д-р Атанас Атанасов и кой ще заеме неговия пост. Това заяви за 24shumen.com Росица Антонова, зам.-кмет по икономически и стопански дейности в общината.
Но според общински съветник, пожелал да остане анонимен, длъжността вероятно ще бъде заета от настоящия управител на ДКЦ1 д-р Димитър Костов. Отдавна обсъждаме тази кандидатура, заяви съветникът, като се позова на добрите икономически резултати, постигнати при управлението му на медицинския център.
На заседанието на Икономическа комисия, която се проведе днес, друг общински съветник попита какво е имала предвид д-р Нигяр Джафер, заявявайки, че в МБАЛ се очакват сериозни промени. Според него става въпрос именно за кадрови промени.
Промени в болницата ще има, категорично. Това пък заяви за 24shumen.com д-р Нигяр Джафер, зам.-председател на Народното събрание.
Тя обаче не се ангажира с името, което ще поеме поста на управител на МБАЛ-Шумен. Според нея има сигнали, че досегашното управление на болницата е незадоволително.
Д-р Атанасов зае длъжността през 2015 година след заседание на Общото събрание на болничното заведение. Той е завършил специалност „Хирургия“. Магистър по Обществено здраве и здравен мениджмънт. Преди това е бил директор на РЗИ – Шумен и управител на „МБАЛ д-р Добри Беров“ ЕООД в Нови пазар.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКрай на безплатното паркиране, „Синята зона“ влиза в сила през март
Следваща статияИсторията за спасението на българските евреи на фотоизложба в Шумен (снимки и видео)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here