дом Общество Смениха шефа на РУО-Шумен

Смениха шефа на РУО-Шумен

0
ДЯЛ

Светлана Милева е освободена от поста началник на Регионалния управление по образование в Шумен. За овакантения пост се спряга името на проф. Добромир Добрев.
Официални източници потвърдиха за 24shumen.com, че проф. Добромир Добрев е най-вероятният нов началник на РУО.
24shumen.com се свърза с проф. Добрев. Той не потвърди, но и не отрече информацията. Уточни обаче, че в момента РУО ще се управлява от временно назначен началник. „Следва да се обяви конкурс за длъжността“, коментира проф. Добрев.
На наше запитване в образователния инспекторат: „Кой е временно изпълняващия длъжността началник“ – бяхме посъветвани да се обадим и зададем този въпрос на ресорния министър, защото той вземал решенията за назначаване и освобождаване.
Проф. Добромир Добрев е завършил Санкт-Петербургски държавен университет, специалност „Философ,преподавател по философия и социално-политически дисциплини“.
Бил е преподавател по философия в хуманитарна гимназия „Йоан Екзарх Български“, след това става и директор на училището. Бил е и началник на образователния инспекторат в Шумен.
В момента проф. Добромир Добрев е преподавател във факултета по „Технически науки“ в Шуменския университет.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони без електрозахранване
Следваща статияПърва и втора част на документалния филм „Помни войната 1915-1918“ с премиера в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here