дом Криминале Сляп баща живял 5 дни с трупа на сина си

Сляп баща живял 5 дни с трупа на сина си

0
ДЯЛ

Сляп баща живял 5 дни с тялото на починалия си син. Неволен свидетел на зловещата картина се оказал хазяинът на семейството. Той пуснал двамата мъже да живеят в апартамента му, в блок до Спортна зала „Младост“ в областния град, без наем.
Преди два месеца починала съпругата на възрастния мъж. Жената не успяла да преживее болестта и съдбата на сина си и се споминала.
В момента бащата е настанен в Интензивното отделение в шуменската болница с удар.
Починалият Милен С. страдал от рак на белия дроб. След тежки лечебни процедури той бил изписан от болницата, защото имал 500 лева неплатени осигуровки. Негови познати от чужбина предложили да покрият сумата, но 49-годишният мъж отказал. Непосредствено преди да почине той разговарял с тях и споделил, че е на морфин и положението му е безнадеждно.
Починалият мъж ще бъде погребан служебно.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПродължават ремонтите в община Каолиново
Следваща статияЗагробиха болното от Африканска чума диво прасе, открито в района на село Бяла река

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here