дом Прогноза за времето Слънчево ще бъде днес

Слънчево ще бъде днес

0
ДЯЛ

Между 0 и 5 градуса са тази сутрин температурите в Шуменско. Вятърът е слаб от югоизток. Времето е ясно.
Сутрешната температура в Шумен е 4 градуса. Максималната се очаква да достигне 19 градуса.
Предимно слънчево ще бъде днес. По-късно след обяд от югозапад облачността ще започне да се увеличава, но ще се задържи без валежи.
Продължителността на деня е 12 часа и 54 минути.
Пътните настилки в Шуменско са сухи. Временно е ограничено движението по автомагистрала ,,Хемус“ в посока Търговище при пътен възел „Белокопитово“ поради тежка катастрофа. Обходният маршрут е от пътен възел „Шумен“ през пътя Варна-Русе до трасето Белокопитово-Търговище. Това съобщиха от Агенция пътна инфраструктура.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШофьор на циментовоз загина при зверска катастрофа между два камиона
Следваща статияНаселени места и райони с прекъсвания на тока на 5 април

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here