дом Прогноза за времето Слънчево, но студено време

Слънчево, но студено време

0
ДЯЛ
24shumen.com

Днес ще бъде слънчево, но студено. В сутрешните часове на отделни места в котловините на Югозападна България видимостта ще е намалена, а в централната и западната част покрай Дунав мъглите ще са по-трайни. Минималните температури ще са между минус 2 и 3, а максималните от 6 до 15 градуса.
В Шуменска област ще бъде слънчево. Сутринта ще е студено и живакът ще падне до минус 3 градуса, а през деня ще достигне до 10 градуса.
Над планините ще е слънчево. Максималната температура на височина 1 200 метра ще е около 10 градуса, а на 2 000 метра – около 4.
По Черноморието също ще бъде слънчево, с максимална температура на въздуха около 12 градуса.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия3 712 нови случая на COVID-19 у нас, в Шуменско са 53, 2 518 са излекуваните в страната, починалите – 141
Следваща статияНаселени места и райони с прекъсване на електрозахранването

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here