дом Прогноза за времето Слънчево и топло време, с максимални температури до 26 градуса

Слънчево и топло време, с максимални температури до 26 градуса

0
ДЯЛ

И днешният 20 октомври ще бъде слънчев и топъл в цялата страна. Преди обяд на отделни места по поречието на Дунав и в източните райони ще има ниска облачност или мъгла. Максималните температури ще са между 21 и 26 градуса.
Времето в Шуменска област ще бъде предимно слънчево и тихо. Минималните температури ще бъдат около 11 градуса, а през деня живакът ще скочи до 25 градуса.
Над планините в страната и над Черноморието ще бъде слънчево. До обяд над Черноморието ще има ниска облачност или мъгла. Максималните температури ще са между 19 и 22 градуса.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДипломира се първият випуск на Медицинския факултет в Шумен
Следваща статияЗабраняват автомобилите над 12 тона по пътя Обзор-Слънчев бряг, пренасочват ги през Ришки проход

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here