дом Общество Служители на СИДП мерят сили в стрелба с гладкоцевно оръжие

Служители на СИДП мерят сили в стрелба с гладкоцевно оръжие

0
ДЯЛ

Състезание по стрелба с гладкоцевно оръжие се провежда днес в ДЛС-Балчик. В надпреварата участват служители от всички стопанства на Североизточното държавно предприятие. Целта на състезанието е да бъде
сформиран отбор по стрелба, който да представи предприятието на традиционния турнир в Пловдив.
Вътрешното съревнование ще трябва да определи шестте най-добри стрелци от СИДП. През следващите два дни те ще останат в Балчик и ще мерят сили по между си, като в крайна сметка в петък ще станат ясни
имената на титулярите и резервите в отбора, обясни ловният експерт на Североизтока инж. Тервел Стефанов.
В надпреварата днес ще се включат и тримата състезатели, които в две поредни години печелят стрелбите в Пловдив. Това са Николай Тодоров от ДЛС-Черни Лом, Асен Христов от ДГС-Провадия и Исмаил Курдов от ДГС-Върбица. Николай Тодоров е победител и в индивидуалното класиране.
Състезанието по стрелба с гладкоцевно оръжие е традиционно и е част от изложението „Природа, лов, риболов 2019“, което в края на март отваря врати в една от палатите на Международен панаир-Пловдив.
Снимки: СИДП
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРешено: Най-бедните пенсионери ще получат по 40 лева добавка за Великден
Следваща статияДискусия по ромските въпроси започва във Велики Преслав

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here