дом Здраве След 43 дни лечение от COVID-19 изписаха шуменец от областната болницата

След 43 дни лечение от COVID-19 изписаха шуменец от областната болницата

0
ДЯЛ

Изписаха шуменец преболедувал COVID-19 след 43 дни лечение в Многопрофилната болница в Шумен. Това съобщи за 24shumen.com ръководителят на направление „Медицинска дейност“ в лечебното заведение д-р Йорданка Маринова.
54-годишният мъж е изписан вчера в подобрено състояние. Преди 43 дни той е приет в МБАЛ-Шумен в тежко състояние с двустранна пневмония. Прекарва 20 дни в ОАИЛ, като 17 от тях е бил интубиран. След усилията на лекарите мъжът е изведен от апаратно дишане. В следствие на усложненията от вируса обаче получава инсулт. Ситуацията налага той да бъде хоспитализиран в Първо вътрешно отделение. Следствие на общите усили на д-р Румяна Бонева и целият екип на Интензивно отделение, д-р Албена Младенова и екипа на Вътрешно отделение, както и на д-р Даниела Тръпкова и екипа рехабилитатори, мъжът е изписан. Предстои да премине дълъг процес на възстановяване и интензивно лекарско наблюдение.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияГърция въведе 7-дневна карантина за влизащи в страната
Следваща статияЗадължителен тест за коронавирус при влизане в Англия и Шотландия

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here