дом Криминале След сигнал: Задържаха 3-ма крадци на вещи и автомобилни части

След сигнал: Задържаха 3-ма крадци на вещи и автомобилни части

0
ДЯЛ

Трима са задържани като извършители на кражба на вещи и части от автомобили след получен сигнал от бдителен гражданин. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Малко преди 02.00 часа на 17 февруари бил приет сигнал, че мъж е забелязал съмнителни лица на ул. “Република“ в Шумен, които оглеждат паркирани автомобили. Към адреса са насочени веднага полицейски екипи. На място били установени Н.Н. на 21 г. от Смядово, И.К. също на 21 г.от Шумен и Р.И. на 18 г. от Смядово. В лекия автомобил, с който се придвижвали били намерени два акумулатора. Изяснено било, че за времето от 23 часа на 15 до 02:00 часа на 17 февруари са извършили кражби на вещи и части от автомобили в различни райони в Шумен, след като разбивали вратите или прозорците на возилата. Към момента е изяснена съпричастността им към девет престъпления, като обект на престъпно посегателство са осем панела за авто сд плеъри, седем акумулатора, една сд уредба, субуфер и резервна гума.
Тримата са задържани за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.
Срещу тримата са образувани досъдебни производства.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияГоря домът на 76-годишна шуменка, тя се размина с изгаряния по дланите
Следваща статияАпаш задигна злато и пари от дом в Шумен, друг обра кафене в Нови пазар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here