дом Криминале След сделка с наркотици задържаха дуо пласьори

След сделка с наркотици задържаха дуо пласьори

0
ДЯЛ

Криминалисти от Шумен установиха и задържаха след сделка с наркотични вещества 52-годишна жена и 19-годишен мъж. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Малко след 11.40 часа вчера била извършена проверка на 19-годишният местен жител, по време на която в него е намерено пликче със суха тревиста маса. По негови данни – „ чай за пушене“. Проверена била и 52-годишна жена, като в жилището й на ул.“Първа“ е намерено пликче с около грам кафяво-зелена суха тревна маса. Тя е в полезрението на полицията, след като на 12 декември 2019 година при обиск в жилището й били намерени и иззети 15 хартиени пликчета със суха листна тревна маса и везна, за което е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 354 от НК. Вчера е задържана за срок до 24 часа в РУ- Шумен. Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 354 А ал. 1 от НК.
Задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в града за притежание на наркотични вещества е и 19-годишният шуменец.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДвама във Велики Преслав нарушиха домашната карантина
Следваща статияОтрицателни са всички проби, взети от пациенти в шуменската болница

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here