дом Наблюдател След публикация на 24shumen.com: Запълниха дупката на ул.“Сан Стефано“

След публикация на 24shumen.com: Запълниха дупката на ул.“Сан Стефано“

2
ДЯЛ

„Зейналата дупка в средата на ул.“Сан Стефано“ в областния град вече е запълнена. Благодарение на вашата публикация на 29 август, още на следващия ден кратерът насред улицата бе запълнен“, съобщиха в редакцията наши читатели.
Те не скриха радостта си от бързото разрешаване на проблема и заявиха, че макар и временно, дупката е обезопасена.
Както вече писахме, отворът на асфалта бе дълбок около 20-25 см и широк малко под половин метър. Живущ на улицата се бе заканил, че се засади там храстче, за да не стане някоя беля.
От снимките, които ни изпратиха нашите читатели се вижда, че дупката е засипана с пръст и чакъл и минаването по улицата вече не представлява опасност нито за шофьорите, нито за минувачите.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЖена търси изгубеното си куче, предлага 10 литра ракия възнаграждение
Следваща статияГрадски казан за ракия e причината за лошата миризма из Нови пазар

2 КОМЕНТАРИ

  1. И аз казвам браво, както на редакцията, така и на тези, които са реагирали толкова скоростно. Нещата са добре, когато се оправям бързо проблемите. И се надявам да има все по-малко новини за дупки и нередности по пътищата, а компетентните органи да си вършат работа без подканяне от работещите в медиите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here