дом Криминале След полицейска операция в Каспичан: 36 глоби, 10 акта, три отнети книжки...

След полицейска операция в Каспичан: 36 глоби, 10 акта, три отнети книжки и напушен шофьор на камион

0
ДЯЛ

Специализирана полицейска операция по противодействие на конвенционалната престъпност, под наблюдението на прокуратурата, се проведе на територията на град Каспичан, кв. „Калугерица“ и село Каспичан вчера. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
По време операцията е установен 21-годишен водач, който управлявал товарен автомобил „Ивеко“ след употреба на канабис.
Полицейските екипи бяха разположени на входовете и изходите на населените места.
Екипи на „Пътна полиция“ и „Охранителна полиция“ са съставили 10 акта по Закона за движение по пътищата и два по Кодекса за застраховането.
За различни констатирани нарушения са наложени 36 глоби с фиш.
Установени са 176 нарушения на скоростните режими. Трима от водачите ще бъдат лишени от правото да управляват, след като са превишили скоростта си на движение в населено място с над 50 км/ час от максимално разрешената скорост.
При извършени проверки на два адреса в село Каспичан били намерени и иззети над 3 кубика дърва за огрев без поставени контролни марки.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПочина съпругата на фелдшера от Климент, който отказа лечение в болница
Следваща статияНови двама пациенти с COVID-19 в МБАЛ-Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here