дом Култура След инцидентa в Хитрино: Читалището се възражда от пепелта

След инцидентa в Хитрино: Читалището се възражда от пепелта

2
ДЯЛ

Читалището в село Хитрино вече е с подменени прозoрци и врати, след като на 10 декември миналата година, то също беше засегното от трагичния инцидент. Това съобщи за 24shumen.com секретарят на читалището, Светослава Борисова.
Преди време в помощ на културната институция бяха събрани над 6 800 лева от благотворителното предстваление на постановката „Хъшове” в Народния театър „Иван Вазов”.
През зимния период част от културната институция беше без покрив, но за щастие от там са успели за запазят повечето книги, също така са получили и доста големи дарения, за които са изключително благодарни. След ремонтните дейности, читалището ще може отново да бъде център на духовността в Хитрино.

Снимката е илюстративна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДамите от футболен клуб „Олимпия Шумен” са домакин в първия кръг от Държавното Първенство
Следваща статияРайони в Смядово остават без ток през целия ден утре

2 КОМЕНТАРИ

  1. Does your blog have a contact page? I’m having a tough time locating it but,
    I’d like to shoot you an e-mail. I’ve got some creative
    ideas for your blog you might be interested in hearing.
    Either way, great blog and I look forward to seeing it expand over time.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here