дом Наблюдател Слаб интерес към био изложението „ За земята и хората”

Слаб интерес към био изложението „ За земята и хората”

3
ДЯЛ

Днес от 11 часа на площадката на „Общински пазари” в Шумен беше открито изложение на био, еко и натурални храни и занаятчийски продукти „За земята и хората”.

Занаятчии наредиха на щандовете си ръчно тъкани черги, сувенири, ръкоделия, чай, пчелни и хранителни продукти.

Репортер на 24shumen.com установи, че интересът от шуменци е слаб, обаче неясно защо – дали защото пазарът съвпада с работния ден или защото жителите на града не са запалени по био стоките.

Занаятчиите се надяват до края на работния ден да дойдат повече хора и да закупят полезните еко продукти.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШумен ликува! Полина Галинова стана вицешампион по кикбокс на първенството за кадети в Македония
Следваща статияПредложиха 22 места, на които да бъдат поставени табели за преминаване на диви животни

3 КОМЕНТАРИ

  1. Ми няма на био пазара, пълно е по заведенията с мързеливци. Мила родна картинка в цялата страна, която е превърната в едно голямо село от мрънкащи и вечно недоволни хора.

  2. Ами направо уцелили кога !!! Хората по това време сме на работа, даже не сме разбрали за това изложение. Прави се събота за да има интерес!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here