дом Спорт СК „Шуменска крепост“ с 5 златни медала от държавно първенство по кикбокс

СК „Шуменска крепост“ с 5 златни медала от държавно първенство по кикбокс

0
ДЯЛ

5 златни, 3 сребърни и 6 бронзови медала завоюваха на СК „Шуменска крепост“ на държавното първенство по кикбокс в стил фул контакт в Каварна. 14 те представители на отбора за пореден път показаха на ринга стил и класа под ръководството на старши треньора Галин Методиев и заеха престижното второ място в отборното класиране.
Златото е за дебютантите Петър Бончев, Йолина Димитрова, Йордан Стоянов,Хасан Алпер и Атанас Атанасов. Първите трима станаха шампиони още с първото си качване на ринга. Според експерти с тях идва ново поколение състезатели в бойния спорт, жадно за успехи.

„Представихме се много добре. Момчетата тръгнаха с хъс за победа. Дадоха всичко от себе си и заявка за успешно представяне и в предстоящи състезания“, заяви пред 24 shumen.com треньорът на младите таланти Галин Методиев. С една дума горд съм с победата, лаконичен бе той. Той оцени и представянето на сребърните медалисти Мариян Петков, Ивайло Евгениев и Полина Галинова.
За постижението с доказано високо ниво имат заслуга Християн Тотев, Иван Иванов и Фахри Фахридинов. Заедно с треньора те утвърдиха доброто име и престиж на шуменския тим.
В състезанието участваха над 200 бойци от 22 тима от цялата страна. Арена на битките бе в Спортната зала „Олимпиада“. Победител е столичен тим.
Успехът няма как да не мотивира за нови постижения и 35 те дами, които тренират кикбокс в Шумен.
След заслужен отдих бойците започват подготовка за следващото си предизвикателство- държавното първенство през октомври в Бургас.
Снимки: СК „Шуменска крепост“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНовата седмица започва с много слънце
Следваща статияПроф. Рачев: Септември ще става за море! Какъв коронавирус, дамата е с два конеца по себе си…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here