дом Криминале Симпатизанти на ГЕРБ нападнаха активисти на ДПС в Загориче (снимки, обновена)

Симпатизанти на ГЕРБ нападнаха активисти на ДПС в Загориче (снимки, обновена)

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Активисти на ГЕРБ нападнаха и биха членове и симпатизанти на ДПС в Загориче. Инцидентът е станал преди обед, когато членове и симпатизанти на ДПС разлепяли агитационни материали. Те били нападнати от баща и син активисти на ГЕРБ, които преди време били членове на ДПС. За инцидента потвърди и кметът на община Каолиново Нида Ахмедов.

Снимка: 24shumen.com

Нападателите започнали да късат плакатите на ДПС. Напрежението ескалирало и двамата нападатели се нахвърляли с удари върху членовете на ДПС. В мелето била потрошена и колата на двамата пострадали от Движението.
След намесата на полицията нападателите са задържани и в момента дават показания в РУ-Каолиново.

Снимка: 24shumen.com

Жителите на Загориче разказаха, че Бейсим и Мустафа Османови и друг път са предизвиквали скандали и сбивания по време на предизборни кампании. Семейството се занимава със земеделие и животновъдство. Хората от Загориче недоволстват, че фамилията паркира тежката си земеделска техника на улицата и затруднява движението. Стадата на фамилията често били пускани да пашуват в ниви на хора от селото. Жителите многократно подавали сигнали за нередностите, но ситуацията оставала непроменена.
Пред 24shumen.com пострадалият Мефтун Хасан разказа, че преди инцидента заедно с баща си били на партийно събрание на ДПС. Там получили агитационни материали. След сбирката двамата мъже започнали да лепят плакати на Движението по една от улиците в Загориче. Когато приключили, тръгнали да се връщат с колата си. Тогава Бейсим Османов пресякъл пътя им с автомобил. Във возилото пътувал и синът на Османов Мустафа. Бейсим слязъл от колата си и започнал да иска обяснение защо на неговата улица двамата мъже лепят плакати. Отворил вратата на колата на активистите на ДПС и ударил Мефтун и посегнал към баща му. Момчето се опитало да прикрие родителя си, но Бейсим успял да го докопа и го хванал за гушата. В това време синът на нападателя се намесил и счупил предното и лявото стъкло на автомобила, в който били Мефтун и баща му. Мефтун се опитал няколко пъти да излезе от возилото, но Мустафа му попречил. В това време дошли и работниците на Бейсим и Мустафа Османови. Мефтун и баща му все пак успели да се измъкнат от нападателите с потрошената си кола.
Полицията разследва инцидента в Загориче.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменските актьори с онлайн представления за Световния ден на театъра
Следваща статияОбластният лидер на МДПС: Младежите са двигателят на рестарта на държавността, от който имаме нужда

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here