дом Общество Сигнал: Системата за плащане за паркиране чрез SMS в Шумен не работи!

Сигнал: Системата за плащане за паркиране чрез SMS в Шумен не работи!

2
ДЯЛ

Сигнал за неработеща система за заплащане на платена зона за паркиране в Шумен, публикуван в платформата „Гражданите“ се получи в редакцията на 24shumen.com.
В него се твърди, че сигналът е препратен в Общината и е изискан входящ номер за проследяване на развитието на случая. Приложена е и снимка за плащане чрез sms от мобилния телефон на потърпевшия ни читател.

Публикуваме сигнала без коректорска и редакторска намеса:

На 31.07.2018 паркирах личния си автомобил Opel Mokka X пред сградата на община Шумен. В 09:37 изпратих смс за паркиране в синя зона до номер 1354, и влзох да си свърша работата в общината. В 09:48 излязох, и намерих автомобила си с поставена скоба. Служителите твърдяха, че не съм заплатил такса за парикиране. Показах им СМС-а от моя телефон, след това пред тях изпратих втори СМС, автомобила ми продължаваше да бъде маркиран като нарушител. СЛед изпратени 2 СМС-а от моя страна за паркиране в рамките на 10 мин, аз се оказах нарушител, с поставена скоба на чисто нова джанта, и наранявания по джантата получени от поставянето на скобата (което твърдя, че е неправомерно). Служител на ОЖ ОПИ ме нарече измамник (служител на име Николай), твърди, че аз съм манипулирал телефона си и съм трил СМС-и за да ги измамя. Проведох разговор с виваком (моят мобилен оператор) и те ми потвърдиха(което ще бъде видно от фактурата, която ще получа на 20.08), че от моят телефонен номер са изпратени 2 смс-а към номер 1354, един в 09:37 и един в 10:20. Искам да разбера по какъв начин ще бъда компенсиран за загубеното време, изпратените 2 смс-а, изхабените нерви в разправии и доказване, както и за обвиненията към мен за измама. Да не говорим за материалните вреди нанесени на алуминиева джанта(те ще бъдат отстранени по каско).
Забележка: Редакцията е готова да публикува и други становища по конкретния сигнал.
Снимката е илюстративна.
Снимка: Pixabay.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУченици от Върбица представиха България на ученически обмен в Дуисбург
Следваща статияСлед публично обсъждане за поемане на дългосрочен заем: 2.5 милиона лева са нужни за довършване на ремонта в 4 училища

2 КОМЕНТАРИ

  1. Кой Ви даде право да публикувате моята снимка???? Изисквам незабавното и сваляне от сайта!

Comments are closed.