дом Общество Сигналите за неработещо осветление в Шумен се обработват за ден

Сигналите за неработещо осветление в Шумен се обработват за ден

0
ДЯЛ
24shumen.com

Сигнал за неработещо от около седмица осветление на ул. „Ген. Скобелев” №№ 41-44 получихме в редакцията на 24shumen.com. Обърнахме се към пресцентъра на Община Шумен, поддържаща градските лампи, откъдето получихме следния отговор:
Сигнал за неработещо улично осветление на ул. „Ген. Скобелев”, без да се уточняват номера, е подаден на 7 декември миналата година на дежурния телефон в Община Шумен – 054/857 677. На следващия ден специалистът, отговарящ за градското осветление – инж. Биляна Иванова, е направила проверка на място и е констатирала необходимостта от подмяна на кабел. Смяната е извършена и осветлението е заработило. Ако отново има проблеми с уличните лампи на същата улица, трябва да се подаде нов сигнал на дежурния телефон в Община Шумен. От там се ангажираха да реагират на всеки сигнал за неработещи лампи най-късно в рамките на следващия ден.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБебе на няколко месеца е сред новозаразените с Ковид
Следваща статияИзтича срокът за кандидатстване по мярката 60/40

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here