дом Общество Семинар „Моето първо работно място“ се провежда в Шумен

Семинар „Моето първо работно място“ се провежда в Шумен

0
ДЯЛ

Семинар за обучение на класни ръководители на ученици от 12 клас в Шуменска област се провежда в зала 2 на Областната управа. Организатор е Регионалният съвет на КНСБ.
Форумът се провежда в рамките на Националната образователна кампания „Моето първо работно място“, в която партньор е Министерството на образованието.
Според синдикалисти целта на обучението е да бъде оказана помощ в кариерното развитие на зрелостниците, те да бъдат запознати с правата и задълженията им на работното място. Както и да бъде улеснен прехода на завършващите към пазара на труда.
Очаква се дискусия по актуални проблеми, свързани с намирането на работа на младите хора. И преодоляване на безработицата в някои населени места в региона.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКрай на грипната ваканция за учениците от област Шумен
Следваща статияПри съседите: Оставиха в ареста наркодилър, съхранявал опиати за 7 000 лева

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here