дом Общество Село Наум строи спортна площадка за 230 000 лева

Село Наум строи спортна площадка за 230 000 лева

2
ДЯЛ

Каолиновското село Наум строи нова спортна площадка и кът за отдих, това съобщи за 24shumen.com кметът Гюрджан Емин. Дейностите по изграждането й започнаха в началото на август и към този момент кипят с пълна сила, похвали се той. Площадката ще бъде разположена в парка на селото върху площ от 6 240 кв.м и ще може да се използва за няколко вида спорт като минифутбол, баскетбол, волейбол. Настилката ще позволява да се ползва и за тенис на корт, и за бадмингтон. Ще бъдат изградени и кътове за отдих, ще бъде монтирано осветление. За строителството са отделени 230 000 лева от капиталовата програма на общината.
Очаква се спортната площадка да бъде завършена в най-кратки срокове, посочи още Емин.
Снимката е илюстративна
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТелефонните измамници задействаха нов сценарий, не се връзвайте
Следваща статия“Старият град” в Шумен – 2 600 години история, все по-малко желаещи да я научат

2 КОМЕНТАРИ

  1. Definitely believe that which you stated. Your favorite justification appeared to be on the
    net the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed while people think about worries that they plainly do not know about.
    You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole
    thing without having side effect , people can take a signal.

    Will likely be back to get more. Thanks

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here