дом Общество Села от 6 общини в областта са без ток

Села от 6 общини в областта са без ток

0
ДЯЛ

По информация на дежурните в общините към 10.00 часа тази сутрин, в общините Хитрино, Каолиново, Венец, Нови пазар, Върбица, Каспичан има населени места без ток. Това съобщиха от пресцентъра на Областната администрация в Шумен.
Общо 30 екипа на „Електроразпределение Север“ работят за отстраняване на повреди по изводи средно напрежение, причинени от силния вятър и обледеняване, съобщиха от дружеството.
От 22.00 часа снощи без ток са всички села в община Хитрино, като там за отстраняване на авариите работят 4 екипа. Шест екипа са ангажирани за преодоляване на проблемите в община Нови пазар, където от 3 часа тази сутрин е спряно захранването за селата Стан, Стоян Михайловски, Избул, Мировци, Памукчии. Без ток са и селата Черноглавци в община Венец, Сини вир в община Каолиново, Златна нива, Върбяне, Косово и Марково в община Каспичан, както и селата Нова бяла река, Бяла река, Ловец и Тушовица в община Върбица.
Очаква се до обяд авариите да бъдат отстранени и да започне поетапното възстановяване на електрозахранването в населените места.
В общините Хитрино, Нови пазар и Каспичан има навявания на места по общинската пътна мрежа, пътищата се разчистват, но работата на техниката се затруднява от силния вятър.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОгнеборци гасиха пламнали комини, дърво горя в Шумен
Следваща статияДвама нахлуха в дома на 44-годишен мъж, биха го и трошиха покъщнина

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here