дом Общество Седмицата започва с дъжд и студ

Седмицата започва с дъжд и студ

0
ДЯЛ

През следващата седмица времето ще бъде хладно и дъждовно. Това съобщиха за 24shumen.com от Хидрометеорологичната обсерватория в града.
В понеделник времето ще е значително облачно с превалявания от дъжд. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър, който ще понижава температурите. Очаква се по високите полета Лудогорието, Западна България и в Предбалкана дъждът да премине в сняг, но все още няма да се образува трайна и съществена снежна покривка. Минималните температури в Шуменско ще са около 2 градуса, а максималните ще достигнат едва 5 градуса, сочи справка в сайта на НИМХ-БАН.
Във вторник и сряда ще има променлива до често намаляваща облачност. Възможно е температурите да се покачат с 3-4 градуса.
В края на седмицата температурите ще ни радват с цели 15 градуса.
Снимка: НИМХ-БАН
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМегаделото за жп катастрофата в Хитрино ще се гледа по нови правила
Следваща статияНов Учебен център към училището в село Ивански отвори врати

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here