дом Здраве Седем с COVID-19 са в ОАИЛ на МБАЛ-Шумен, починалите са петима

Седем с COVID-19 са в ОАИЛ на МБАЛ-Шумен, починалите са петима

0
ДЯЛ
Колаж: 24shumen.com

Седем пациенти в тежко състояние с COVID-19 са настанени за лечение в ОАИЛ на МБАЛ-Шумен. От тях петима са интубирани.
Битката за живота си днес изгубиха петима. Това съ жена на 55 години и четирима мъже на 50, 68, 76 и 77 години. Това съобщи д-р Йорданка Маринова от Многопрофилната болница в Шумен.
251 са хоспитализираните със симптоми на коронавирус в лечебното заведение до 16.30 часа. От тях 220 са с потвърден положителен PCR тест. Останалите 31 очакват резултати.
41 от хоспитализираните са в болницата в Нови пазар.
26 са изписаните до момента днес. Приетите са 15.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗатягат контрола по пътищата в Шуменско
Следваща статияВ Смядово почетоха паметта на ромите, загинали в Холокоста

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here