дом Политика Седем партии влизат в Общински съвет-Шумен

Седем партии влизат в Общински съвет-Шумен

0
ДЯЛ

ПП ГЕРБ вземат 14 места, а „БСП за България“ печелят 10
Седем партии влизат в новия местен парламент. Най-много съветници – 14 са от ПП ГЕРБ. Това показват резултатите при 100% обработени изборни протоколи.
10 места печели „БСП за България“, което е с 3 повече от предходния Общински съвет. „Демократична България-Обединение“ вземат 2 мандата.
Местна коалициа ДБГ (БНД, ЕНП, ССД, Глас народен, НДСВ) ще имат 6 представители.
ДПС запазва бройката си общински съветници. Представителите на Движението в новия местен парламент отново ще са 5.
„Български социалдемократи“ получават 2 места.
ВМРО-БНД също са с 2 мандата.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШофьор зад волана на шуменска кола блъсна пешеходка в Търговище
Следваща статияБалотажът в Шумен: Любомир Христов срещу Венцислав Венков

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here