дом Здраве Седем изгубиха битката с COVID-19 в Шуменско за три дни

Седем изгубиха битката с COVID-19 в Шуменско за три дни

0
ДЯЛ

Седем души изгубиха битката с COVID-19 през изминалите три дни в Шуменско, съобщиха от областната болница.
Сред починалите са четирима мъже на 60, 79 и двама на по 74 години и три жени на 71, 51, 78 години.
Към 11.00 часа днес в Многопрофилната болница в Шумен са настанени 159 пациенти. От тях 121 са с доказана инфекция. Други 38 са със симптоми и се чакат резултатите от техните PCR тестове.
Трима са пациентите в тежко състояние, които са са в ОАИЛ. От тях един е интубиран.
Специализанти, лекари, сестри и санитари от други отделения поемат дежурства в COVID секторите. Въпреки това умората в ангажираните на първа линия е изключително голяма, информират още от МБАЛ-Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Оправиха“ язовирите, въздуха, сега… ще ни зариват кладенците?!
Следваща статияРоза…, която (ви) чисти!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here