дом Общество Североизточното държавно предприятие стартира годишен одит

Североизточното държавно предприятие стартира годишен одит

0
ДЯЛ

Годишен одит по „Управление на гори“ и „Проследяване на продукцията“ ще се проведе от 12 до 15 септември на територията на Североизточното държавно предприятие, съобщиха от институцията. Оценяващият екип ще е ръководен от Теодор Тодоров, а в проверката ще участват още 4 одитори. Очаква се в обследването да се включат директорът на NEPCon Русия и водещ одитор на организацията Николай Точилов и и датския експерт Ребека Маккарти. Точилов е доктор на аграрните науки на Архангелския държавен технически университет. Участвал е в редица одити на горски територии в цял свят. Ребекка Маккарти е доктор по горско стопанство на от Шведския университет по селскостопански науки.
Одитът на горскостопанските дейности, който ще се проведе през тази седмица в СИДП, засяга екологичните, лесовъдските и социално-икономически характеристики на горските територии. През 2017 година на проверка подлежат три стопанства. Това са ДГС-Нови пазар, ДЛС-Балчик и ДГС-Генерал Тошево.
Всички стопанства на СИДП бяха сертифицирани през миналата година. Стандартът, по който работи предприятието, е гарант за екологично и устойчиво ползване на горите, като целта му е до крайния потребител да достигат продукти от дървесина, която е добита според изискванията на законите във всяка една страна.
СИДП е единственото предприятие в системата, което е сертифицирано изцяло.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПреподавател ще плаща семестриалната такса на социално слаби студенти-богослови
Следваща статияСтартират масови проверки на пазарите за животни в областта

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here