дом Политика Севдисен Неджиб: Да спрем омразата и агресията, да върнем политическата нормалност!

Севдисен Неджиб: Да спрем омразата и агресията, да върнем политическата нормалност!

0
ДЯЛ

Казвам се Севдисен Ахмед Неджиб, родена съм в Разград през 1987 година.
През 2009 г. завърших бакалавърска степен в Шуменския университет “ Епископ Константин Преславски” със специалност Социална педагогика, а магистърската си степен придобих в същото висше учебно заведение, със специалност Социално консултиране.
В момента продължавам образованието си като студентка в Русенския университет “Ангел Кънчев”, специалност Право.

Работя като старши експерт в Общинската служба по земеделие в Шумен от 2013 г.
От 2011 г. съм член на Общинското ръководство на Младежкото ДПС.
Четири години бях зам.-председател, а от месец март 2020 г. съм председател на Общинското ръководство на младежката организация на ДПС в Шумен.
За мен е огромна чест и привилегия да бъда част от амбициозния екип на ДПС и един от най-важните парламентарни избори на само след дни. Нашата партия разполага с изключително силна програма за растеж на икономиката, в която приоритет са младите хора. Тези, които искат да развият способностите си в голямото семейство на ДПС. Движението винаги е залагало и продължава да залага на млади, образовани и способни кадри, които познават проблемите на хората и предлагат реални решения.
Призовавам всички избиратели да гласуват с номер 9 в интегралната бюлетина, за да спрем омразата, разделението и агресията! Да върнем политическата нормалност!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЦветан Цветанов в Шумен: Успешна държава е целта пред „Републиканци за България“
Следваща статия„Политико: ГЕРБ – 28%, БСП – 23%, „Има такъв народ“ – 13%, ДПС – 11%

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here