дом Политика Севджан Акиф, общински председател на ДПС Хитрино: Ще стабилизирам организацията

Севджан Акиф, общински председател на ДПС Хитрино: Ще стабилизирам организацията

0
ДЯЛ

Новият временен председател на ДПС Хитрино Севджан Акиф започва срещи с жителите на 20- те населени места в общината, за да чуе проблемите им. И да помогне в намирането на решения.
„За мен срещите с хората са много важни. Не отдавам особено значение на разговор по мобилен телефон. Ще обсъдим проблемите очи в очи”, заяви за 24shumen.com Севджан Акиф.
Неотдавна с решение на областния съвет на ДПС Шумен и Централното оперативно бюро тя бе избрана за временно изпълняващ длъжността „общински председател” заради изключването на досегашния председател Мустафа Ахмед от партията. Заедно с него бе изключен и кмета на Хитрино Нуридин Исмаил. Мотивът на ръководството бе неизпълнение решенията на партията, слаби изборни резултати на парламентарните избори.
Стабилизиране на организацията, която от години е една от най-важните и силни организации на Движението в област Шумен, е основен приоритет в работата на Севджан Акиф.
”Другата ми цел e да обединя хората, разделението носи опасни последици за самата структура”, сподели още временният председател. Тя благодари на ръководството на партията за оказаното доверие да оглави организацията до провеждане на общинска конференция на ДПС. Тогава ще бъде избран новия председател. Акиф обмисля дали да се кандидатира.
Севджан Акиф е общински съветник в Хитрино. Бивш председател на Обществения съвет за разпределяне на даренията от кампаниите в помощ на пострадалото село след взрива на цистерна от влакова композиция на 10 декември миналата година. Напуска заради здравословни проблеми.
Последната й месторабота е директор на Регионална дирекция „Социално подпомагане” в Шумен.

Галина Минева
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМалчугани от Комплекса за социални услуги подготвят творчески базар
Следваща статияГорски стражари конфискуваха каруца и моторен трион от бракониери

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here